Ένα AIO PC από την Lenovo που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει!!!

Δημοσιεύθηκε σε Hardware, Microsoft - Windows, News, Tablets - από foivos την Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11th, 2013 με 0 σχόλια

Ένα από τα νέα της δημιουργήματα παρουσίασε στην έκθεση «IFA 2013» που διεξάγετε αυτές τις μέρες και η Lenovo! Ένα πραγματικά αξιοζήλευτο PC- Tablet κατα κοσμο «AIO» όπως έχουμε συνηθήσει! Ο τύπος του, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί υπολογιστής-τραπέζι και έχει την ονομασία «Flex 20». Ένα πραγματικό μηχάνημα θηρίο για το μέγεθός του από τεχνικής άποψης! Ο χρήστης μπορεί στο εν λόγω μηχάνημα να δει αλλά και να επεξεργαστεί βίντεο και φωτογραφίες. Η πρωτότυπη αυτή συσκευή, όταν τοποθετείται οριζόντια ενεργοποιείται το «Aura interface», μια καινοτομία που πρωτοεμφανίστηκε σε μια παρουσίαση της εταιρείας στην έκθεση CES. Στο συγκεκριμένο interface mode, οι χρήστες μπορούν να παίξουν παιχνίδια στο τραπέζι-υπολογιστή όπως είναι το «Raiding Company» της Ubisoft, το οποίο είναι και προεγκατεστημένο.

Το Flex 20 για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία gaming στους χρήστες δέχεται και χειριστήρια ή ηλεκτρονικά ζάρια που μπορούν να επιτρέψουν σε 4 παίκτες να αλληλεπιδρούν. Πρόκειται λοιπόν για έναν υπολογιστή όχι μόνο για εργασία, αλλά και για διασκέδαση όπου θα γεμίσει πολλές από τις ώρες σας επιτρέποντας σε εσάς και τους φίλους σας να παίξετε πολλά ομαδικά παιχνίδια διάφορων τύπων ακόμα και «επιτραπέζια» αξιοποιώντας τις περιφερειακές συσκευές όπως τα ζάρια που προαναφέραμε. Το A-I-O «FLEX 20» έχει εσωτερική μπαταρία που προσφέρει αυτονομία μέχρι και τρεις ώρες. Η συσκευή πρόκειτε να είναι διαθέσιμη με επεξεργαστή Intel Core i7 4th Generation και με την ενσωματωμένη κάρτα του HD-4400. H Ram αναμένετε στα 8GB DDR3 και το κόστος της συσκευής θα ξεκινά από τα 899.99$. Ρίξτε μια ματιά στο Video παρακάτω για να πάρετε μια γεύση!!!