Χαλάει συνεχώς το βύσμα των ακουστικών σας; Ήρθε η λύση!

Δημοσιεύθηκε σε Gadgets, Hardware - από foivos την Τετάρτη, Αυγούστου 28th, 2013 με 0 σχόλια
Μία απο τις συνηθέστερες κινήσεις της ημέρας μας είναι να συνδέουμε βύσματα ακουστικών σε smartphones και mp3 players. Το πρόβλημα είναι ότι μέσα στη μέρα λόγω των απρόσεκτων τραβηγμάτων το βύσμα να χαλάει με αποτέλεσμα είτε να υπολειτουργεί είτε να βγαίνει εντελώς άχρηστο. Έτσι μένουμε χωρίς ακουστικά! Σαν αποτέλεσμα θα πρέπει να μπούμε πάλι στη διαδικασία αναζήτησης νέων. Λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει μια νέα συσκευή με το όνομα «Pogo», η οποία προστατεύει το βύσμα σύνδεσης ακουστικών με τη συσκευής, καθώς εάν αυτό τραβηχτεί απότομα, το μόνο που θα συμβεί είναι να «διαχωριστεί» απλά από τη συσκευή χωρίς τις παραπάνω απώλειες.
Ο τρόπος σύνδεσης με τον οποίο μεταδίδεται το ηχητικό σήμα στα ακουστικά είναι μια επαφή τεσσάρων μαγνητικών στο εσωτερικό της συσκευής. Ο σχεδιαστής του «Pogo» παρουσιάζει την λειτουργία του στο βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ.
Το προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα καθώς υπάρχουν προβλήματα με πατέντες, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει μια του κυκλοφορία στο άμεσο μέλλον.