Έρχονται οι OLED TV από LG και Samsung και στην Ευρώπη!!!

Δημοσιεύθηκε σε News - από foivos την Πέμπτη, Αυγούστου 29th, 2013 με 0 σχόλια
LG και Samsung θα είναι οι εταιρείες που θα φέρουν πρώτες τα νέα μοντέλα κυρτών OLED τους στην Ευρώπη.
Η νέα τάση στο χώρο της τηλεόρασης είναι η απεικόνισης των εικόνων σε οθόνες με τεχνολογία OLED και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κατασκευαστικά δημιουργήματα της, είναι οι κυρτές OLED τηλεοράσεις. Μέχρι τώρα, έχουν παρουσιαστεί μοντέλα Curved OLED TV από την LG αλλά και την Samsung, τα οποία κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ από την Samsung.
Σύντομα δύο κορυφαίες εταιρείες έχουν σκοπό να κατακλίσουν με τα νέα και πολυπόθητα μοντέλα τους, στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, προσφέροντας μια οικιακή εμπειρία θέασης που θυμίζει έντονα τους IMAX κινηματογράφους.
Η αρχή έγινε με την LG, η οποία κυκλοφόρισε αυτή την εβδομάδα την LG 55EA9800 στη Γερμανία.
Η οθόνη της είναι στις 55» ίντσες και έχει αρχική τιμή 9.000 ευρώ. Η τηλεόραση της LG θα ξεκινήσει να πωλείται στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2013.
Παράλληλα η Samsung ανακοίνωσε ότι η δική της κυρτή OLED TV θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ιταλία, ενώ τους επόμενους μήνες αναμένεται και στις υπόλοιπες χώρες. Το αντίστοιχο 55άρι μοντέλο της Samsung, έχει διαγώνιο 55 ίντσες και θα κοστίζει 8.000 ευρώ, δηλαδή χίλια ευρώ κάτω από την αντίστοιχη πρόταση της LG. Με το καλό και στο δικό μας σαλόνι!!!