Gears of War: Judgment, κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου.

Δημοσιεύθηκε σε Games - από stefanosn96 την Σάββατο, Μαρτίου 9th, 2013 με 0 σχόλια

Το Gears of War: Judgment κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου, η Epic Games και η Microsoft παρουσίασαν ένα νέο κινηματογραφικό trailer που προβάλει την έντονη δράση και το συναρπαστικό gameplay του πιο πολυαναμενόμενου blockbuster αυτής της άνοιξης.

Το Gears of War: Judgment έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για το Xbox 360 από την Epic Games και την People Can Fly και θα μας προσφέρει ένα καθηλωτικό campaign με  νέους χαρακτήρες, νέα όπλα, νέους εχθρούς, νέες multiplayer εμπειρίες  και ακόμα θα υπάρχει ένα χαμένο κεφάλαιο στην ιστορία του Gears of War που ονομάζεται Aftermath.

Το Gears of War: Judgment θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 22 Μαρτίου 2013.

Ο Alan Van Slyke, Senior Producer του “Gears of War: Judgment” στην Epic Games δήλωσε:

“To ‘Judgement’ είναι φόρος τιμής στους σκληροπυρηνικούς φίλους του ‘Gears’, που ήταν μαζί μας από την αρχή, αλλά και μια καταπληκτική εμπειρία για όποιον αγαπά την έντονη δράση και την καθηλωτική κινηματογραφική αφήγηση. Χάρη στην υποστήριξη των συνεργατών μας στην ‘People Can Fly’, οδηγήσαμε το Gears σε εντελώς νέες κατευθύνσεις, διατηρώντας μερικά από τα βασικά στοιχεία που μας εξασφάλισαν επιτυχία. Ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε με τον κόσμο στις 19 Μαρτίου (Ελλάδα 22 Μαρτίου)”.

Official Gears of War: Judgment Launch Trailer

Tags: