Επώνυμα προϊόντα με έκπτωση έως 100% !!!

Δημοσιεύθηκε σε News - από admin την Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10th, 2012 με 0 σχόλια

Νέα δεδομένα που ανατρέπουν την ελληνική online αγορά προϊόντων κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα στο Internet.

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να αγοράσετε επώνυμα  προϊόντα, όπως iphones, ipads, 3D TVs, tablets, με έκπτωση έως και 100%??? Σίγουρα φαντάζει απίθανο έως και αδύνατο, αλλά είναι πλέον πραγματικότητα. Το γνωστό website www.my-deals.gr αλλάζει το όνομά του σε www.dealprice.gr και ταυτόχρονα εισάγει τον πρωτοποριακό τρόπο «Χτύπα το» για τις αγορές σας.

Προϊόντα περιζήτητα προσφέρονται στο «Χτύπα το» καθημερινά και μπορούν εύκολα να γίνουν δικά σας, αρκεί να τα «χτυπήσετε» για να δείτε την  τρέχουσα τιμή. Μετά από κάθε «χτύπημα» η τιμή του προϊόντος πέφτει, χωρίς όρια! Δηλαδή, δεν υπάρχει ελάχιστη τιμή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αγοράσετε ένα προϊόν ακόμα και με 0€!

Όσοι περισσότεροι «χτυπάνε» την τιμή, τόσο πιο γρήγορα πέφτει. Το ιδανικότερο, συνεπώς, είναι να καλείτε τους φίλους σας, συγκεντρώνοντας bonus, τα οποία σας επιτρέπουν να «κρυφοκοιτάτε» την τρέχουσα τιμή όποτε θέλετε.

Μπείτε λοιπόν στο νέο ιστότοπο www.dealprice.gr και αρπάξτε μοναδικές ευκαιρίες που ανανεώνονται διαρκώς.