Τι είναι τελικά τα Deal Sites; Ρίξτε μια ματιά και δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σας ή να αναπτύξετε το πελατολόγιο της επιχείρησής σας δωρεάν !!!

Δημοσιεύθηκε σε Internet - από foivos την Τετάρτη, Ιουνίου 13th, 2012 με 0 σχόλια

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση επηρεάζει όχι μόνο τον καταναλωτή αλλά και τις επιχειρήσεις το καλύτερο όπλο της αγοράς είναι η διαφήμιση και η προώθηση της. Αυτό είναι η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη όλα τα χρόνια που ο άνθρωπος μέσα από την καταναλωτική του ανάγκη προσπαθεί να καλύψει τα πρέπει και τα θέλω του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αναζητώ κάτι, στην καλύτερη τιμή της αγοράς αλλά θα προτιμούσα να το πάρω ακόμα φθηνότερα για να εξοικονομήσω χρήματα.

Από την πλευρά της, μια επιχείρηση για να σταθεί στα πόδια της και να ορθοποδήσει χρειάζεται δουλειά  που σημαίνει πουλάω – αγοράζεις. Αυτό δεν γίνετε χωρίς τον καταναλωτή όμως. Για να μπορέσεις ως εταιρεία να προσελκύσεις κοινό, θα πρέπει πέρα από το να προσφέρεις τις κατάλληλες υπηρεσίες ή προϊόντα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και ενδιαφέρονται γι′ αυτά, να σε γνωρίσουν. Αυτό γίνετε με έναν τρόπο που αντικρίζουμε συνεχώς γύρω μας!! ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!! Η υπερφόρτωση του μυαλού μας με πληροφορίες που αφομοιώνονται αυτόματα και μας ωθούν να θέλουμε να μπούμε σε ένα μαγαζί και να αγοράσουμε.

Τα χρήματα είναι πολλά για μία διαφημιστική καμπάνια.  Ένα τύπωμα και μοίρασμα φυλλαδίων σημαίνει επιπλέον έξοδα χωρίς πάντα το επιθυμείτο αποτέλεσμα καθώς δεν καλύπτετε αρκετά μεγάλο ποσοστό πληθυσμού. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορούν να δώσουν εξυπηρετώντας και την εταιρεία αλλά και τον καταναλωτή, sites εταιρειών που προσφέρουν διαφήμιση μέσω internet, προωθώντας τις προσφορές μιας επιχείρησης από το διαδίκτυο, τα γνωστά DEAL Sites που εδώ και λίγο καιρό ασπάζονται αρκετές εταιρείες για την διαφήμισή τους.

Τι πιο καλή ΄΄κίνηση΄΄ για την αύξηση του πελατολογίου σε μια εταιρεία από το να κάνει μία μεγάλη προσφορά σε ένα προϊόν ή υπηρεσία ώστε να προσελκύσει τα βλέμματα και να έρθει κοντά της ο καταναλωτής, να την γνωρίσει και να τον κερδίσει ως μόνιμο πελάτη ή συνεργάτη εφόσον μείνει ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση της προσφοράς.

Μια εταιρεία, μέσα από τα sites αυτά, τα οποία αναλαμβάνουν την προώθηση της προσφοράς σε χιλιάδες δυνητικούς πελάτες, κατορθώνει γρήγορα να γίνει γνωστή σε ένα εκπληκτικά μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, καθώς το internet το χρησιμοποιούν περισσότεροι από αυτούς που θα λάβουν ή θα πετάξουν ένα παραδοσιακό διαφημιστικό φυλλάδιο.

Το σημαντικότερο όλων αυτών είναι ότι η επιχείρηση δεν χρειάζεται να πληρώσει τίποτα για την δημιουργία και ανάρτηση της προσφοράς σας. Εσείς κερδίζετε τον πελάτη και η εταιρεία που προωθεί την προσφορά σας κρατά ένα μικρό ποσοστό από την εξαργύρωση των κουπονιών της προσφοράς σας. Δεν ήταν επιτυχής η προσφορά και δεν πούλησε για κάποιο λόγο κουπόνια; Δεν πληρώνετε τίποτα! Αντί αυτού όμως έχετε κερδίσει μία ΔΩΡΕΑΝ προβολή στο διαδίκτυο και όταν κάποιος αναζητήσει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε ακόμα και μετά τη λήξη της προσφοράς, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, είτε γιατί θα αναζητήσει αυτό που ψάχνει σε κάποια μηχανή αναζήτησης και θα εμφανιστείτε μπροστά του,  είτε γιατί θα έχει δει την προσφορά σας και σίγουρα θα ξέρει το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε και θα είναι αυτό που ψάχνει!!!

Ένα από τα sites που μας έκανε εντύπωση και παρέχει δυνατότητες που δεν βρήκαμε σε κάποιο άλλο deal site είναι το My-Deals.gr, το οποίο σας δίνει την  δυνατότητα να καταχωρήσετε μόνοι σας την προσφορά σας εντελώς δωρεάν με μια απλή εγγραφή είτε είστε επιχείρηση, είτε είστε ιδιώτης και θέλετε να καταχωρήσετε για κάποιον τρίτο προσφορά κερδίζοντας μάλιστα και εσείς ένα ποσοστό ως προμήθεια.

Κλείνοντας,  θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η διαφήμιση μέσω προσφορών στο διαδίκτυο είναι κάτι που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό εδώ και λίγα χρόνια, προσφέροντας αρκετά μεγάλο οικονομικό όφελος και νέους πελάτες σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις.  Είναι ο νούμερο ένα προορισμός μετά τα κοινωνικά δίκτυα όπου επισκέπτονται καθημερινά εκατομμύρια καταναλωτές. Δοκιμάστε το και εσείς και δείτε την επιχείρησή σας να εξελίσσει κατακόρυφα το πελατολόγιο της εμπλουτίζοντάς το με νέο κοινό ή αν είστε ιδιώτης καταχωρήστε προσφορές φίλων ή γνωστών και κερδίστε χρήματα από κάθε πώληση που θα γίνεται!!!