Oh!!!R..U..Siri-Ous!!!!

Δημοσιεύθηκε σε Apple - iOS, Apple - MacOS, Mobiles - από foivos την Τετάρτη, Οκτωβρίου 12th, 2011 με 0 σχόλια

Με την πολυαναμενώμενη άφιξη του iphone 4S, έρχετε μαζί και το Siri το οποίο έκανε την εμφάνισή του από το iphone 4 στα πρώτα του βήματα. Τι είναι όμως το Siri, θα αναρωτιέστε όσοι δεν έχετε επαφή με το αντικείμενο.

Πρόκειτε για ένα λογισμικό φωvητικής  αλληλεπίδρασης με το iPhone. Ο χρήστης ενεργοποιεί το Siri στο iPhone 4S κρατώντας απλά για μερικά δευτερόλεπτα το home Button του iPhone του και έχει την δυνατότητα να αλληλεπιδράσει φωνητικά με τη συσκευή του.

Σε test παρουσίασεις που έγιναν κατα διαστήματα είδαμε το Siri να κάνει αναζητήσεις στο internet, να στέλνει μηνύματα ή να μας ενημερώνει για τον καιρό ή τις μετοχές. Είναι σε θέση να απαντάει ακόμα και σε ερωτήσεις…με τον..δικό του τρόπο..!! Είναι μια αξιοθαύμαστη εφαρμογή η οποία υποστηρίζετε στην έκδοση 4S και δημιουργει αρκετό ενδιαφέρον.

Για του λόγου του αληθές πάρτε μια γεύση παρακάτω:

http://www.apple.com/iphone/features/siri.html

http://www.youtube.com/watch?v=oLwNm79H-wE

Παρ’ολο που το νέο iPhone 4S είναι φρέσκο ακόμα στην αγορά μιας και μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε η πρώτη παρουσίαση, φαίνετε ότι ξεπερνά κατα πολύ τις προσδοκίες κατασκευαστών smart phones μια και πολλά test που έχουν γίνει σε ξένα blog το παρουσιάζουν στην πράξη ότι πιο γρήγορο υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Θα περιμένουμε λιγάκι να κάνουμε και εμείς τις δικές μας δοκιμές…υπομονή!!!