Το HTC Desire δοκιμάζει Gingerbread!!!

Δημοσιεύθηκε σε Android, Google - Android, Mobiles - από foivos την Τρίτη, Αυγούστου 16th, 2011 με 0 σχόλια

Η ιστορία λίγο πολύ είναι γνωστή.  Αρχικά το update για το Android 2.3 είχε ακυρωθεί από την HTC.  Mετά η HTC άλλαξε και είπε ότι θα το κυκλοφορήσει. Tώρα ποιά είναι πραγματικότητα!!!

Η HTC έδωσε το Gingerbread update για το Desire.  Προς το παρόν στο developer site της και όπως λέει η ίδια «για expert users» και developers. Οστόσο η ROM έχει δοκιμαστεί από αρκετό κόσμο και φαίνετε να είναι εντάξει και για καθημερινή χρήση.

Όπως αναφέρει η ίδια η HTC μάλον αυτή θα είναι και η επίσημη έκδοση και δεν θα ακολουθήσει κάποια μέσω OTA (over-the-air) update.
Αν δεν θέλετε να περιμένετε να δείτε τι θα γίνει τελικά, και  θέλετε να πάρετε το ρίσκο μπορείτε να το κατεβάσετε και να το περάσετε μόνοι σας αφού πρώτα κάνετε backup τα δεδομένα σας.

Από το συγκεκριμένο Update αφαιρέθηκαν αρκετά πράγματα όπως κάποιες εφαρμογές, wallpapers και το facebook app καθώς και στοιχεία του SENSE. Αυτό έγινε προκειμένου να μπορέσει να »χωρέσει»  το update στη ROM του Desire μιας και είναι αρκετά μικρή για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Για όσους θέλουν να πειραματιστούν μπορούν να κατεβάσουν απο εδώ το update.

Παρακολουθήστε το σχετικό video με την αναβάθμiση παρακάτω: