Επιδότηση 600 ευρώ σε κάθε γιατρό για αγορά laptop

Δημοσιεύθηκε σε News - από admin την Τρίτη, Αυγούστου 30th, 2011 με 0 σχόλια

Mέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2011 παρέχεται η δυνατότητα στους γιατρούς του ΙΚΑ, να προμηθευτούν από προμηθευτή της επιλογής τους, ένα φορητό υπολογιστή (laptop),  έναν εκτυπωτή και ένα πακέτο σύνδεσης Internet(ADSL ή mobile), προκειμένου να καταχωρούν ηλεκτρονικά και να εκτελούν τις ιατρικές συνταγές και παραπεμπτικά των ιατρικών εξετάσεων.

Οι γιατροί που θα δικαιούνται να συμμετάσχουν στο παραπάνω πρόγραμμα επιδότησης, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας με το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, μπορούν να λάβουν επιδότηση έως 600 ευρώ. Με την παράδοση του τιμολογίου αγοράς από τους γιατρούς στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ βεβαιώνουν την παραλαβή για χρήση του συγκεκριμένου φορητού υπολογιστή (laptop) και εξοφλείται σε αυτούς μετά από το νόμιμο έλεγχο, το ποσό που καταβλήθηκε για την αγορά του συγκεκριμένου φορητού υπολογιστή (laptop) και μέχρι του συνολικού ποσού των 600 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Δεν απαιτείται ειδικό λογισμικό καθώς η πρόσβαση στην εφαρμογή επιτυγχάνεται μέσω διαδικτύου με τη βοήθεια οποιουδήποτε προγράμματος πλοήγησης.

Είναι απαραίτητη η τήρηση των επόμενων προδιαγραφών:

  • Φορητός υπολογιστής (Laptop) τελευταίας πενταετίας με λειτουργικό σύστημα MS-Windows ( XP,Vista,win7) ή Linux ή MAC – OSX
  • Πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο
  • Πρόγραμμα αντιακής προστασίας (anti-virus)
  • Σύνδεση στο διαδίκτυο ( ADSL ή mobile internet)
  • Ένας εκτυπωτής inkjet ή laser με δυνατότητα εκτύπωσης τουλάχιστον στα 300 dpi (η δαπάνη του οποίου θα περιλαμβάνεται στο ποσό των εξακοσίων ευρώ)
  • Οι χρήστες θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν δωρεάν στον υπολογιστή τους λογισμικό ADOBE ACROBAT READER (έκδοση 10.0 ή νεώτερη)

Δείτε την σχετική Εγκύκλιο του ΙΚΑ εδώ

Δείτε εδώ μερικές προσφορές για τη συγκεκριμένη επιδότηση…