Ανακοίνωση για επίθεση των ANONYMOUS στο Facebook 05 Νοεμβρίου 2011

Δημοσιεύθηκε σε Facebook, News - από foivos την Παρασκευή, Αυγούστου 12th, 2011 με 0 σχόλια

(V)-εντέτα φαίνετε να ανοίγει η ομάδα των Hacker “Anonymous” εναντίον της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Με βίντεο που ανέρτησαν στο YouTube πρίν μερικές ημέρες, ανακοινώνουν ότι σχεδιάζουν επίθεση κατά των αρχείων του λειτουργικού του Facebook.

Η ημερομηνία που όρισαν την επίθεση είναι η 5 Νοεμβρίου του 2011, επιρεασμένοι από την ταινία «V for vendetta»“ όπου ο ήρωας της ιστορίας ανατινάζει τη βουλή της Αγγλίας την 5η  Νοεμβρίου.

Στο βίντεο οι “Anonymous” καλούν όλους όσους επιθυμούν να αντιδράσουν στη δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων τους, την εξαγορά τους από κυβερνητικές υπηρεσίες και όχι μόνο και να επιτεθούν στην ιστοσελίδα του Facebook για να διαφυλαχθεί τουλάχιστον η προσωπική ζωή των μελών του.
«Το Facebook γνωρίζει περισσότερα για εσάς.. Ό, τι κάνετε μέσω του Facebook μένει στα αρχεία της εταιρείας, ανεξαρτήτως του αν έχετε επιλέξει να είναι ιδιωτικά και μόνο ή αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας»  είναι μερικά σχόλια που αναφέρονται στο εν λόγο Video.

http://www.youtube.com/watch?v=FceX9zEgE50

Αναφορές θέλουν επίσεις μέσα από διάφορες πρόσφατες δημοσιεύσεις τους το τέλος της συγκεκριμένης σελίδας και μια επερχόμενη δημιουργία δικού τους ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης όπου εκεί τα πάντα θα είναι ελεύθερα εώς το σημείο όπου επιθυμεί ο τελικός χρήστης.

Οστόσο λίγο αργότερα, αναφέρθηκε από πηγές ότι οι  “Anonymous” μάλον διέψευσαν τις παραπάνω αναφορές για επίθεση.

Αναμένουμε λοιπόν τις 5 Νοεμβρίου 2011…!!!

Επανείλθε λοιπόν στις μνήμες μας η φράση: »..Remember, Remember The 5th Of  November…».  Είναι το τέλος του Facebook ή η αρχή μιας νέας ελεύθερης κοινωνικής εποχής..;;..Περιμένουμε να δούμε τα σχέδιά τους!!!