Νέα 3D γενιά monitors. D2342P CINEMA 3D και DM2350D Monitor TV CINEMA 3D

Δημοσιεύθηκε σε Hardware - από foivos την Παρασκευή, Ιουλίου 8th, 2011 με 0 σχόλια

Μετά την τεχνολογική της επιτυχία στην σειρά τηλεοράσεων CINEMA η LG, τώρα μας προσφέρει την τεχνολογία CINEMA και στις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών . Χωρίς απαιτήσεις των ακριβών γυαλιών μπαταρίας και χωρίς extra πομποδέκτες σήματος η 3D εικόνα προβάλλετε με τα ιδικά μηδαμεινού κόστους και βάρους γυαλιά τα οποία σε σχέση με τα όσα κυκλοφορούσαν εώς τώρα η προβολή γίνετε από οποιαδήποτε σχεδόν γωνία θέασης ξεκούραστα και χωρίς ζαλάδες.

Όπως ανακοίνωσε στο site της η LG τα δύο νέα μοντέλα είναι η νέα οθόνη LG D2342P και το TV Monitor DM2350D Cinema TV.

DM2350D

Με τεχνολογία Film Patterned Retarder (FPR) 3D, οι οθόνες είναι φωτεινότερες, καθαρότερες και η τρισδιάστατη απεικόνιση πιστοποιημένη με “Flicker-Free” γίνεται πιο ξεκούραστη από ποτέ. Η αναβολή της υιοθέτησης του 3D γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με την προηγμένη ποιότητα εικόνας, τα πιο άνετα γυαλιά από ποτέ.

Η συμβατότητα των οθονών Η/Υ και Monitor TV LG CINEMA 3D υποστηρίζονται από όλες τις κάρτες γραφικών και είναι συμβατές με την πλειονότητα των λειτουργικών συστημάτων των οικιακών PC.  Επίσεις ενσωματώνουν τη δυνατότητα HDMI, με την οποία η σύνδεση με άλλες 3D συσκευές γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Είτε επιλέξετε τη χρήση LG D2342P CINEMA 3D είτε τo Monitor TV LG DM2350D CINEMA 3D,  η  LG σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπετε συμβατό περιεχόμενο σε 3D, ώστε να παρακολουθείτε συνεχώς ποιοτικό τρισδιάστατο περιεχόμενο. Απολαύστε τες!!!

Tags: