Πως θα κερδίσω χρήματα από τo site, το blog μου ή το facebook?

Δημοσιεύθηκε σε HowTo, Internet - από admin την Τετάρτη, Ιουλίου 20th, 2011 με 0 σχόλια

Έχετε φτιάξει μια ιστοσελίδα, έχετε το δικό σας blog ή έχετε πολλούς φίλους στο Facebook? Το ξέρετε ότι μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα από τους φίλους και τους επισκέπτες σας? Πως?

Ο πιο απλός τρόπος είναι να τοποθετήσετε διαφημίσεις του Google μέσω της υπηρεσίας Google Adsense. Έτσι θα λαμβάνετε μια προμήθεια για κάθε κλικ στις διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στη σελίδα σας. Ο άλλος τρόπος είναι να βρείτε εσείς διαφημιζόμενους, τους οποίους θα πείσετε με κάποιο τρόπο ότι αξίζει να πληρώσουν για να διαφημιστούν στη σελίδα σας. Λίγο δύσκολο ε?

Εδώ λοιπόν εμφανίζονται τα Affiliate Networks, τα οποία αρχίζουν να λειτουργούν σιγά-σιγά και στην Ελλάδα και κάνουν ακριβώς αυτό. Βρίσκουν τους διαφημιζόμενους αντί να τους βρείτε μόνοι σας και μάλιστα σας πληρώνουν όχι μόνο ένα πολύ μικρό ποσό για κάθε κλικ αλλά σας δίνουν προμήθειες, οι οποίες μπορούν να φτάσουν και το 20%-25% για κάθε πώληση που θα ξεκινήσει από τη σελίδα σας και μάλιστα ακόμη και αν η πώληση δεν ολοκληρωθεί την ίδια μέρα αλλά μετά από μια εβδομάδα, μήνα ή και ακόμη περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις.

1. Linkwise

2. ClickBanner

3. Forestview

Η διαδικασία είναι πολύ απλή … Απλά κάντε κλικ για να γραφτείτε σε ένα  ή και σε όλα τα παραπάνω affliliate networks και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα άμεσα χρησιμοποιώντας τα έτοιμα Links ή διαφημιστικά banners στη σελίδα σας, στο blog σας, στα email σας ή ακόμη και στο Facebook!!!