any where

any time

any device

Οι υπηρεσίες μας με λίγα λόγια

Ολοκληρωμένες λύσεις

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μια ατέρμονη πρόκληση: Ανάγκη για συνεχή και ασφαλή πρόσβαση στις ζωτικής σημασίας εφαρμογές και πληροφορίες σε έναν κόσμο όπου οι πλατφόρμες, οι εφαρμογές και οι συσκευές αλλάζουν μέρα με την ημέρα. Τα πληροφοριακά συστήματα είναι όλο και περισσότερο διαφορετικά και σύνθετα ενώ η ασφάλεια παραμένει μια σταθερή ανησυχία.

H Anyware παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις παραπάνω ανάγκες και προκλήσεις και ειδικεύεται στη σχεδίαση και υλοποίηση κεντρικοποιημένων συστημάτων (Server Based/Thin client Computing)  και κατ’ επέκταση Private & Public Cloud εφαρμογών.

Όλες μας οι υπηρεσίες βασίζονται στη φιλοσοφία και το όραμα με το οποίο ξεκινήσαμε : from Anywhere, at Any time, with Any Device.

Any-device

Virtualization / Cloud

Το Cloud Computing αποτελεί τη νέα τάση στην πληροφορική, η οποία αναμένεται να προσελκύσει με ταχύς ρυθμούς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, που θα αναγνωρίσουν την αποτελεσματικότητα και υψηλή αποδοτικότητα που επιτυγχάνεται, με την παροχή πόρων ως υπηρεσία στους χρήστες μέσω του Internet. Παράδειγμα παροχής πόρων είναι η υπολογιστική ισχύ ή ο αποθηκευτικός χώρος, όπου ο χρηστής μέσω κατάλληλων προγραμμάτων έχει πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα που δεν βρίσκονται στον υπολογιστή του αλλά αποθηκευμένα σε απομακρυσμένους Η/Υ.

To Cloud Computing είναι ένας εναλλακτικός τρόπος υλοποίησης δικτύων υπολογιστών, οπού το λογισμικό δεν είναι εγκατεστημένο τοπικά σε κάθε σταθμό εργασίας αλλά κεντρικά σε έναν ή περισσότερους εξυπηρετητές (servers). Οι χρήστες του δικτύου συνδέονται και κάνουν χρήση του λογισμικού αυτού (π.χ.  εφαρμογές γραφείου) μέσω τερματικών συσκευών (Thin Clients) και ειδικού λογισμικού στους servers.

System Integration

System Integrator & Reseller

Εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας μας ασχολείται με την προμήθεια εξοπλισμού, των μεγαλύτερων κατασκευαστών, όπως HP, IBM, DELL καθώς και των λοιπών επώνυμων κατασκευαστών σε επίπεδο servers, desktops, περιφερειακών μονάδων και συσκευών, και γενικώς όλης της γκάμας προϊόντων (hardware) πληροφορικής.

Παράλληλα όμως σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πλήρεις ηλεκτρολογικές & δικτυακές εγκαταστάσεις τόσο σε επίπεδο Computer Room όσο και σε επίπεδο κτιριακών εγκαταστάσεων χρησιμοποιώντας τον ανάλογο εξοπλισμό σε racks, servers, ups, desktops, switches, routers κλπ., καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης όχι μόνο όσον αφορά το πληροφοριακό σύστημα αλλά το σύνολο της μηχανογραφικής υποδομής.

Network Support

Τεχνική υποστήριξη

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης (Service – Support) της εταιρίας μας, διαθέτει εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών, δικτύων και server έτσι ώστε να δίνονται άμεσες και αξιόπιστες λύσεις σε όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται τόσο σε μεμονωμένους υπολογιστές όσο και στα  εταιρικά δίκτυα.

Καθημερινά εξυπηρετούμε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, οι οποίες έχουν επιλέξει και καλύπτονται από κάποιο από τα συμβόλαια υποστήριξης της εταιρίας μας.

Επισκεπτόμενοι τη σελίδα τεχνικής υποστήριξης (http://support.anyware.gr)  έχετε δυνατότητα να καταχωρήσετε τα αιτήματα υποστήριξης ή ακόμη και να ζητήσετε άμεση on line επίλυση προβλημάτων και αποριών μέσω  της υπηρεσίας απομακρυσμένης βοήθειας.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν όλες τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

voip

VoIP

H Anyware, στα πλαίσια της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων για επιχειρήσεις, προσφέρει εκτός από μηχανογραφικές και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.
Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες τις υπάρχουσες ανάγκες επικοινωνίας, ενοποιώντας όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές με το τηλεφωνικό κέντρο (unified communications).

Εγκαθιστούμε αποκλειστικά και μόνο τηλεφωνικά κέντρα VoIP, τα οποία βασίζονται στην ανοιχτή πλατφόρμα Asterisk υποστηρίζοντας όλα τα πρωτόκολλα μετάδοσης φωνής και εικόνας που απαιτούν οι σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των VoIP τηλεφωνικών κέντρων για τις επιχειρήσεις,  είναι η δυνατότητα της μεταξύ τους διασύνδεσης μέσω ασφαλούς σύνδεσης (vpn), η προσθήκη εσωτερικών συσκευών χωρίς έξτρα κόστος εξοπλισμού, αδειών και εγκατάστασης, οι δωρεάν ενδοεπιχειρησιακές κλήσεις και πολλά άλλα.

 

Ιστοσελίδες / E-shops

Η εμπειρία μας στο χώρο του Διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου μας επιτρέπει να έχουμε πλήρη εικόνα τόσο για το χώρο του Internet όσο και για τις εξελίξεις γύρω από αυτόν. Στην αρχή ξεκινήσαμε με τη δημιουργία στατικών ιστοσελίδων πληροφοριακού περιεχομένου για επιχειρήσεις, στη συνέχεια αναπτύξαμε τις πρώτες δυναμικές ιστοσελίδες και συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και ασχοληθήκαμε ενεργά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Από τότε συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας χρησιμοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες (HTML5, CSS3, Javascript, RWD) και δημιουργώντας όχι απλά ιστοσελίδες αλλά εμπειρίες για τον επισκέπτη κάθε ιστοσελίδας, ενώ ποτέ δεν σταματούμε στη σχεδίαση αλλά συνεχώς βελτιστοποιούμε και προωθούμε τις σελίδες χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες SEO πρακτικές.

Web / mobile apps

From Anywhere, at Any time, with Any Device… χωρίς να λάβουμε υπόψη το πλήθος κινητών συσκευών (smartphones, tablets κ.α.) που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας απλά δεν υπάρχει! Γιαυτό και εμείς ασχοληθήκαμε από πολύ νωρίς με τις συσκευές αυτές και αποφασίσαμε να χρησιμοποιούμε πλέον παντού τεχνολογίες όπως το RWD (Responsive Web Design), έτσι ώστε η εμπειρία χρήσης των εφαρμογών μας να είναι εφικτή και ίδια ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο χρήστης.

Είτε πρόκειται για Web enabled εφαρμογές είτε για mobile native applications, πάντα χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και προσπαθούμε πάντα οι εφαρμογές μας να είναι συμβατές με όλα τα ανοιχτά πρότυπα (HTML5, CSS3) ώστε να προσφέρουμε πάντα και παντού την ίδια εμπειρία χρήσης.

Μερικές από τις ιστοσελίδες μας…

my-shop

My-shop.gr

Κατηγορία: Ηλεκτρονικό εμπόριο

 

Τo my-shop.gr είναι μια υπηρεσία eshop-as-a-service, με την οποία κάθε κατάστημα μπορεί να αποκτήσει τη δική του παρουσία στο Διαδίκτυο με ένα μικρό μηνιαίο κόστος, χωρίς προμήθειες επι των πωλήσεων ή άλλα κρυφά κόστη. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Snif.gr.

Δείτε τη σελίδα
dealprice

Dealprice.gr

Κατηγορία: Ιστοσελίδες προσφορών

 

Το Dealprice.gr είναι μια καινοτόμα σελίδα προσφορών καθώς εκτός από τις καθημερινές προσφορές με έκπτωση έως 90%, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρούν δωρεάν εκπτωτικά κουπόνια, διαγωνισμούς και να αποκτήσουν επώνυμα προϊόντα σε τιμές κάτω του κόστους μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίαςΧτύπα το“, όπου οι τιμές πέφτουν συνεχώς κάθε φορά που κάποιος “κρυφοκοιτάζει” την τιμή.

Επίσης οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν προσφορές από επιχειρήσεις φτιαγμένες στα μέτρα τους.

Δείτε τη σελίδα
snif.gr

Snif.gr

Κατηγορία: Μηχανές αναζήτησης & σύγκρισης τιμών

 

Το Snif.gr είναι μια πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να αναζητήσει προσφορές ανάμεσα σε δεκάδες σελίδες προσφορών και να συγκρίνει τιμές προϊόντων ανάμεσα σε  εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης τιμών αεροπορικών & ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείων.

Στο snif.gr συμμετέχουν πάνω από 1.000 ηλεκτρονικά καταστήματα (eshops).

Δείτε τη σελίδα
support

Τεχνική υποστήριξη

Κατηγορία: Ticketing/Helpdesk System

 

Στη διεύθυνση support.anyware.gr βρίσκεται η ιστοσελίδα του τμήματος τεχνικής εξυπηρέτησης της Anyware. Μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, οι πελάτες που καλύπτονται από το αντίστοιχο συμβόλαιο υποστήριξης μπορούν να καταχωρούν και να παρακολουθούν την εξέλιξη των αιτημάτων υποστήριξης 24 ώρες το 24ωρο.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης εξυπηρετεί τόσο αιτήματα που αφορούν το μηχανογραφικό σας σύστημα όσο και αιτήματα υποστήριξης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Δείτε τη σελίδα

Ενδεικτικοί πελάτες μας ανα κατηγορία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Find Us

  • Διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου 117, Μεταμόρφωση
  • Τηλ.: 0030 210 6179879
  • email:

Contact Us

Όνομα (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Θέμα

Μήνυμα